مهندس محمد عُطارِديان رئيس هيأت مديره كانون عالي انجمنهاي صنفي كارفرمايي ايران در نامهاي به دكتر سيد محمد جهرمي وزير كار و امور اجتماعي از وي خواست تا در معرفي نمايندگان كارفرمايان به مجامع سهجانبه، قوانين مربوطه رعايت شود. متن نامه:
پس از سلام و تحيت، به استحضار ميرساند كه اين كانون عالي، بر اساس قوانين و مقررات تا اعلام نظر ديوان محترم عدالت اداري به كار خويش ادامه خواهد داد و پس از اعلام رأي اقدامات لازم را معمول خواهد داشت. لذا به دلايل زير:
1 – در حال حاضر 230 انجمن كارفرمايي عضو اين كانون عالي هستند.
2 – در مجمع عمومي مؤسس اين كانون عالي 103 انجمن كارفرمايي حضور داشتند و در مجمع بعدي 187 انجمن و در مجمع اخير 230 انجمن كه اداره كل مربوط به آن وزارت محترم تعداد 153 انجمن را داراي حق رأي دانست.
3 – كانون عالي كارفرمايي موازي كه متأسفانه با حمايت مديركل مربوط و تأييد و كمك ايشان در حال تأسيس است، بدون رعايت مهلتهاي قانوني به جاي سه ماه مهلت، پس از شش روز از فراخوان، مجمع عمومي مؤسس را تشكيل داد و تعداد انجمنهاي كارفرمايي كه درست يا نادرست، در آن مجمع، بدون حضور خبرنگاران، شركت داشتند، بنا به اظهار حاضران، حداكثر 60 انجمن بودهاند كه علت و نحوهي تأسيس آن به نظر اين كانون عالي غيرقانوني و ثبت آن درست نخواهد بود.
4 – بر اساس صورتمجلس مجمع عمومي مورخ 10 آبان ماه 1385، كه تصوير آن پيوست است، هيأت مديره اين كانون عالي تا تاريخ 13 ارديبهشت ماه سال 1386 به مدت شش ماه از تاريخ خاتمه اعتبار ابقاء گرديده است.
5 – با توجه به بيانيه شوراي هماهنگي كارفرمايان كشور، مورخ 28 آذر ماه 1385، 95 درصد كليه كارفرمايان شناسنامهدار كشور از اين كانون عالي حمايت ميكنند.
لذا حتي اگر همه امور تأسيس كانون عالي جديد را قانوني بدانيم، كه قانوني نيست، كانون عالي انجمنهاي صنفي كارفرمايي ايران كه داراي عضو بيشتري است و از پشتيباني تشكلهاي كارفرمايي ديگر كه در مرجعي غير از آن وزارت محترم به ثبت رسيدهاند، برخوردار است، تنها تشكلي ميباشد كه ميتواند نمايندگان كارفرمايان را به مراجع و شوراهاي كشوري معرفي نمايد.
با توجه به مراتب فوق خواهشمند است بر اساس قانون و مفاد آئيننامههاي موجود دستور فرماييد از پذيرش نمايندگان كانون عالي موازي در مجامع و شوراها خودداري و كماكان از نمايندگان اين كانون عالي در همه شوراها و مجامع به عنوان نمايندگان كارفرمايان كشور دعوت گردد.
6 – شوراها و مجامعي كه از طريق آن وزارت محترم دعوت ميگردد به شرح زير است:
6 – 1 – شورايعالي كار
6 – 2 – شورايعالي اشتغال
6 – 3 – شوراي عالي حفاظت فني و بهداشت كار
6 – 4 – كنفرانس بينالمللي كار
6 – 5 شوراي كار سهجانبه مشاوره ملي
6 – 6 – ستاد بن
6 – 7 – امور مربوط به سازمان فني و حرفهاي
6 – 8 – همايش ملي كار و ديگر گفتگوهاي سهجانبه و دوجانبه با مراجع داخلي و خارجي