شانزدهمين شمارهي «پيامكارفرمايان»، نشريه كانون عالي انجمنهاي صنفي كارفرمايي ايران ويژهي بهمن ماه 1387 در گزارشي با عنوان «شبكه اطلاعرساني انجمن پيمانكاران ايلام راهندازي شد» از تأسيس شبكه اطلاعرساني پيمانكاران ايلام خبر داد.
خاطر نشان ميشود اين شبكه، چهارمين سايت اطلاعرساني(سي.ام.اس يا سيستم مديريت محتوا) است كه با همكاري كانون عالي انجمنهاي صنفي كارفرمايي ايران براي اعضاء اين كانون عالي راهاندازي شده است. گزارشي كه در ادامه ارايه ميشود به همين تجربه پرداخته است. مطالعهي آن را به ويژه به رابطان خبري توصيه ميكنيم.
با تلاش مهندس عيسي اميدي دبير «انجمن پيمانكاران ايلام» و با كمك همكاران شما در «شبكه اطلاعرساني كارفرمايان ايران»(شاكا) ساعت 23 و 45 دقيقهي روز 21 بهمن ماه 1387 «شبكه اطلاعرساني پيمانكاران ايلام» به نشاني: www.ilampeimankaran.com در جهان اينترنتي افتتاح شد.
مهندس عيسي اميدي در نخستين يادداشت خود كه در اين شبكه منتشر شد در اين باره نوشته است:
خاطر نشان ميشود هر يك از اعضاء انجمن ميتواند يك فرد علاقمند را به عنوان رابط خبري شركت تحت مديريت خود به دبير انجمن پيمانكاران ايلام معرفي كند. به استناد اين معرفينامه، بخشي به نام همان عضو در «شاپا» راهاندازي خواهد شد و مديريت همان بخش و زيربخشهاي آن در اختيار شركت عضو قرار خواهد گرفت، به نحوي كه رابط خبري خواهد توانست به صورت مستقل و مستقيم، اخبار و گزارش شركت متبوع خود را در شبكه اطلاعرساني پيمانكاران ايلام منتشر كند. بديهي است آموزشهاي اوليهي كاركردن با اين سايت از طريق تلفن به رابطان خبري شركتهاي عضو انجمن آموزش داده خواهد شد.
دومين مطلبي كه در «شبكه اطلاعرساني پيمانكاران ايلام»، به نقل از «شبكه اطلاعرساني كارفرمايان ايران» (شاكا) منتشر شده، مطلبي است با عنوان: «چگونه با كليك كردن كمتر از ده دكمه در اين سايت مقاله منتشر كنيم؟» هر فرد علاقمندي با خواندن اين مقاله خواهد توانست با كليك كردن كمتر از ده دكمه در بخش همگاني سايت مقاله منتشر كند. در سومين مقالهاي كه در «شاپا» منتشر شده است، برخي از خصوصيات فوقالعادهي نرمافزاري كه براي ايجاد شبكههاي اطلاعرساني تشكلهاي عضو كانون عالي انجمنهاي صنفي كارفرمايي ايران مورد استفاده قرار ميگيرد ، توصيف شده است. بخشهايي از آن مقاله:
● ترجمه به چهل زبان با يك دكمه
توصيفهاي داخلي اين سايت را ميتوان با كليك كردن فقط يك دكمه به چهل زبان مختلف تبديل كرد و با يك مكانيزم بسيار ساده اين سايت را عملاً و همزمان به عنوان چهل سايت با چهل زبان مختلف مورد استفاده قرار داد. بديهي است كه تمام اين زبانها مورد نياز ما نيستند. اما استفاده از زبانهايي مانند انگليسسي، فرانسه، روسي، و عربي به يك نياز پيمانكاران بدل شده است. پس آنان ميتوانند در صورت نياز گزارشهاي بنگاههاي خود را به زبانهاي مختلف ترجمه و دراين سايت منتشر كنند.
● ارسال خلاصه مقالات
هر مقاله و خبري كه در اين سايت منتشر شود.، بيدرنگ خلاصهاي از آن به صورت خودكار به صندوق پست الكترونيكي تمام اعضاء سايت ارسال ميشود.
به علاوه، خلاصه تمام مقالات منتشر شده در يك دورهي زماني نيز ميتواند به صورت مرتب(روزي يك بار يا هر چند روز كه بخواهيم، يكبار) براي تمام اعضاء سايت به شكل خودكار ارسال ميشود.
● امضاء طومار
اعضاء انجمن ميتوانند متن يك بيانيه يا نامهي سرگشاده را از طريق اين سايت امضاء كرده و آن را در اختيار مسؤلان كشور قرار دهند.
● برگزاري مجمع مجازي
اعضاء انجمن ميتوانند از طريق اين سايت يك سند مانند اساسنامه، آئيننامه يا قطعنامه را به صورت گروهي مورد بحث قرار دهند و در يك مجمع مجازي آن را تصويب كنند.
خاطر نشان ميشود قوانين و مقررات برگزاري مجامع مجازي در كشورهاي پيشرفتهي صنعتي تدوين و تصويب نيز شده است. ما اميدواريم در آينده آئيننامهي برگزاري مجامع مجازي و اينترنتي را تدوين و در همين سايت منتشر كنيم تا بتوانيم با استفاده از تكنولوژي اطلاعات هزينههاي اين قبيل امور را به صفر برسانيم.
● توسعهي شبكههاي اطلاعرساني كارفرمايان
كانون عالي انجمنهاي صنفي كارفرمايي ايران توسعهي مداوم شبكههاي اطلاعرساني تشكلهاي كارفرمايي عضو را يكي از وظايف خود ميداند و تا كنون براي «پيام آبادگران» نشريه انجمن شركتهاي ساختماني، و انجمن شركتها و مؤسسات حمل و نقل كالاي برونشهري تهران و حومه، و «قطعهسازان خودرو» نشريه انجمن سازندگان قطعات و مجموعههاي خودرو اين شبكهها را راهاندازي كرده است و آمادگي خود را براي كمك به تمام تشكلهاي عضو در اين زمينه اعلام ميكند.